Hazai pályán kezd a Bakonyerdő Pápa


2016-09-13 14:00:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hazai pályán kezd a Bakonyerdő Pápa főképe
Közel egy hónapos felkészülés után szeptember 18-án 16 illetve 18 órai kezdéssel a Bakonyerdő Elmax Vasas SE felnőtt és junior csapata nekivág a 2016/2017-es NB II-es kézilabda bajnokság őszi idényének. A felnőttek azt a Szentgotthárdot fogadják, mely az előző pontvadászatban a negyedik helyen zárt, míg a juniorok a címvédővel néznek farkasszemet. A felkészülésről, a játékosmozgásról és a célokról Kapcsándi Zsolt edzőt kérdeztük.
- A juniorokkal az edzőtábor miatt előrébb járunk a felkészülésben, de a felnőttekre sem lehet panasz, hiszen amennyire idejük engedi, becsületesen látogatják az edzéseket. Szerencsére több fiatalnak az első csapatnál is meghatározó szerepet szánok, így úgy gondolom, az erőnlétünkkel nem lesz gond. Védekezésben és támadásban is készülünk újdonságokkal az idei szezonra, természetesen egy jó rajt megfelelő lökést adhatna a későbbiekre. Ősszel sajnos csak négy meccset játszunk itthon, ezeken szeretnénk maximálisan kiszolgálni mindig lelkes közönségünket. Egyelőre érkező és távozó sincs, Lakos Csabára öt éves eltiltása miatt nem számíthatok, bízom benne, hogy Völgyesi Márk hamarosan csatlakozik, és számolhatok vele a kapuban. Ami a célokat illeti, mindenképp előrelépésben reménykedem, a felnőttekkel a középmezőny első feléhez szeretnénk tartozni, míg a fiatalokkal kimondva is az arany a cél.
A vasárnapi bajnoki után három nappal az NB I/B-s Alba MÁV Előre ellen kupakötelezettség vár a fiúkra, ezzel kapcsolatban Kapcsándi Zsolt azt mondta, az időpont és a két csapat tudásbéli különbsége miatt edzőmeccsként tekintenek a két félidőre, de természetesen nem feltartott kézzel lépnek majd pályára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!