Mentőt hívtak Szűcs Lajoshoz


2016-09-11 13:49:23  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: szon.hu  | 


Mentőt hívtak Szűcs Lajoshoz főképe
Nem múlt el balhé nélkül a Nyírbátor–Rákosmente (1–2) NB III-as labdarúgó-mérkőzés. A Szabolcs Online beszámolója szerint a nézők és a vendégek kapusedzője, Szűcs Lajos közötti szombati nézeteltérés annyira elfajult, hogy Szűcshöz – az Újpest, a Ferencváros és a Lombard Pápa korábbi háromszoros válogatott kapusához – mentőt kellett hívni. Vendégvezetésnél egy akció után a földön feküdt Szűcs Lajos kapusedző, és nagyon nehezen tudták talpra segíteni – írja a szon.hu. – A kispadra visszaült, miközben hangos kiabálás keletkezett a játéktérről levonuló játékosok, a tartalékok és a hazai nézők között. Egy vendégjátékos átugrott a kerítésen, úgy hangoskodott, de a rendezők a vitatkozók között falat alkottak, a bírói kar pedig mindenkit visszaparancsolt a helyére, majd a játék folytatódott. A szurkolók szerint (Szűcs) egy nézővel került szóváltásba, majd amikor felállt a kispadról, és a technikai zóna mellett a kerítéshez ment, állítólag megpróbálták megütni. A regionális portál beszámolója szerint mentőt hívtak Szűcshöz, sérüléséről nem tudni pontosat. A baj ugyanakkor nem lehetett nagy, a Nemzeti Sport Online értesülése szerint Szűcs a csapattal utazott vissza a fővárosba. Sőt, a hazaút során, egy benzinkútnál még egy kisebb szóváltásba is keveredett a Debrecenből hazafelé tartó Újpest-szurkolókkal (a lilák drukkerei NB I-es csapatuk 2–1-es vereségét követően utaztak vissza a fővárosba).

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!