Bébi élelmiszert osztottak


2016-09-07 11:50:45  | cikk: Babos Petra  | 


Bébi élelmiszert osztottak főképe
Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyerekjóléti Központja a németországi Teuton Lovagrend augusztusi bébiétel szállítmányából városi osztást szervezett a mai napon a pápai lakcímmel rendelkező 4 hónapos és 3 éves kor közötti gyermekek részére.
Már a nyitás előtti órákban többen várakoztak, délelőtt pedig többször kígyózott a sor a Szent István úti raktárnál.
Az adományt az ESZI családsegítős munkatársai osztották ki
-Nyolc és fél millió Ft értékben érkezett a legutóbbi szállítmány a lovagrendtől. Az egyes csomagok igencsak értékesek, sokféle, jó minőségű terméket tartalmaznak, van benne például tejpép, gyümölcsös sűrítmény, gyümölcsös joghurt, krémleves, bolognai mártás és ravioli tészta is, melyből közel 400 gyermek részesül. Az adományból fogyatékos gyerekek, belgyógyászati- és daganatos betegségben szenvedők is részesültek – tájékoztatta hírportálunkat Albertné Stankovics Éva, a család-és gyermekjóléti központ család és gyermekjóléti szolgálatának szakmai vezetője.
A megmaradt bébiételt a bölcsődék és a Gróf Esterházy Kórház gyermekosztálya között osztják szét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!