Balogh Józsefre emlékeznek


2016-09-06 11:59:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Balogh Józsefre emlékeznek főképe
Szeptember 10-én szombaton 9 óra 30 perces kezdéssel a Pápai Kosárlabda Club immár hetedik alkalommal rendezi meg hat esztendeje elhunyt elnöke emlékére a Balogh József Emléktornát. Ahogy arról már korábban hírt adtunk, a házigazdák augusztus végén kezdték meg a felkészülést az NB I/B-s bajnokságra, felkészülésükbe pedig kiválóan illeszkedik a négycsapatos torna. Ezúttal is nívós mezőnyt sikerült meginvitálnia a szervezőknek, a pápaiak mellett pályára lép a Szombathelyi Egyetem, a Sopron és a Hévíz. A program délelőtt 9:30-kor a Motax-Concordia KC Pápa - Szombathelyi Egyetem találkozóval indul, a 11 órakor kezdődő ünnepélyes megnyitó után 11:30-tól a Hévíz - SMAFC összecsapást rendezik. A két vesztes bronzmérkőzését 15:30-tól, a döntőt 18 órai kezdéssel rendezik. A házigazdák célja a tiszteletadás mellett természetesen a győztesnek járó trófea elhódítása, illetve a csapatjáték tovább tökéletesítése.

A menetrend:
9:30 Concordia-Motax KC Pápa – Szombathelyi Egyetem
11:00 Ünnepélyes megnyitó
11:30 Hévíz - SMAFC
15:30 Mérkőzés a harmadik helyért
18:00 Döntő

A helyszín a Városi Sportcsarnok, a belépés díjtalan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!