Újabb edzőváltás az NBI-ben


2010-04-12 19:53:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb edzőváltás az NBI-ben főképe
A Paksi FC labdarúgócsapatánál ma elköszönt vezetőedzői posztjától Gellei Imre. A zöld-fehérek korábbi mestere hangsúlyozta, hogy döntését az motiválta, hogy a csapatnak új impulzusra van szüksége, ami szikrát adhat ahhoz, hogy a kitűzött célokat elérhesse. A rutinos szakember 2007 óta irányította a Paks edzéseit, a 2007–2008-as és a 2008–2009-es idényben is a 11. helyen végzett együttesével. A lemondás ellenére Gellei marad a klub alkalmazásában, minden bizonnyal megfigyelőként kap szerepet, illetve a fiatalokkal is külön foglalkozhat. Utódja a kispadon a korábban többek között a Nyíregyházánál, a PMFC-nél, a Salgótarjáni BTC-nél és a Vácnál is edzősködő Kis Károly – Gellei eddigi segítője – lesz. A paksiak a tavaszi idényben gyengén szerepelnek, az együttes még nyeretlen bajnokin, és visszacsúszott a tabellán a 14. helyre – bár bejutott közben Ligakupa döntőjébe.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!