Nagy góljával nyert a Perutz


2016-08-21 20:32:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagy góljával nyert a Perutz főképe
A nyitófordulóban 3-0-ás győzelmet arató Balatonalmádival találkozott a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában a Perutz FC. Marton Miklós csapata az elmúlt kiírás ötödik helyezettjével ősszel és tavasszal is szoros meccset játszott, és ezúttal is izgalmas 90 percre volt kilátás. A Csetény elleni győztes kezdőcsapaton egy helyen változtatott a pápaiak edzője - Nagy Péter helyett Iványi Martin játszott - a Perutz edzője a Simon – Horváth Á., Kovács, Szalai G., Bolla – Horváth T. – Iványi, Baldauf, Somogyi, Szép – Venczel kezdőnek szavazott bizalmat. Álmosan kezdtek a mieink, a betömörülő hazaiakon nem találtak fogást, így átlövésekkel, pontrúgásokkal próbálkoztak, kevés sikerrel. Fordulás után taktikát váltott a Perutz, jobban kitámadott, amely meg is hozta a remélt fordulatot, hiszen több lehetőséget is ki tudtak dolgozni. A 72. percben Iványi remekül ugratta ki a bal oldalon a csereként pályára lépő Nagy Pétert, aki ballal a hosszúba helyezett 0-1. Szinte a középkezdésből kettőre növelhette volna az előnyt a Pápa, ám a kilépő Venczel Károlyi kapus mellett a kapufát találta el. Egy küzdelmes, nehéz mérkőzésen a Perutz megérdemelten nyerte meg idei második találkozóját.

Marton Miklós: Egy betömörülő ellenféllel szemben megérdemelt győzelmet arattunk. A hazaiak nem tudtak komoly helyzetet kialakítani, nekünk pedig több lehetőségünk is volt, nagyobb arányban is nyerhettünk volna.

Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság, 2. forduló
Balatonalmádi - Perutz FC 0-1 (0-0) Gsz.: Nagy P.

Balatonalmádi: Károlyi – László (’76 Hencz), Dévényi, Blaski, Straub - Zömbik, Stiger (’72 Márki), Hoffer, Jakab – Benedek (’82 Stieger), Mékli

Perutz FC: Simon – Horváth Á. (’73 Barcsa), Kovács, Szalai G., Bolla – Horváth T. – Iványi (’76 Ughy), Baldauf (’88 Györkös B.), Somogyi, Szép (’46 Nagy P.) – Venczel (’90 Györkös Z.)

A bajnokság augusztus 27-én Tihanyban folytatódik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!