Gratulált a Jobbik


2010-04-12 18:16:02  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Gratulált a Jobbik főképe
A Jobbik Magyarországért Mozgalom pápai, ugodi, nemesgörzsönyi és pápateszéri szervezete nevében Erőss Bulcsú és Orbán Imre sajtótájékoztatón köszönte meg ma délután a választópolgárok szavazatait és egyúttal gratulált a Fidesz-KDNP és dr. Kovács Zoltán győzelméhez.
Az alkalmon azonban Erőss Bulcsú reagált arra a múlt pénteki sajtótájékoztatóra is, melyet dr. Áldozó Tamás, a Fidesz helyi elnöke tartott.

- Dr. Áldozó Tamás azzal, hogy rasszistának és szélsőségesnek nevezte a Jobbikot, azt a 847000 választópolgárt is ezekkel a szavakkal illette, akik ránk szavaztak – reagált a képviselőjelölt.
A politikus értékelte az országgyűlési választások első fordulóját, különös tekintettel a Jobbik szereplésére, majd kommentálta az LMP Parlamentbe jutását. Erőss Bulcsú hozzátette azt is, hogy rövid szünet után teljes erőbedobással készülnek az őszi önkormányzati választásokra.  A képviselőjelölttől Orbán Imre helyi elnök vette át a szót, aki a köszönetnyilvánítás után beszédében a szimpatizánsokhoz írt leveléből idézett.

- 2006 őszén egy szögekkel átütött gyenge kéz kopogtatott a Jobbik Magyarországért Mozgalom ajtaján , a Trianonban meggyalázott, 2006 őszén gumibottal összevert, ’56-ban bebörtönzött emberek keze. Mi ezt a kopogást meghallottuk és ezeknek az embereknek a keze több mint 800 ezer szavazatot tett az urnánkba. Mi úgy gondoljuk, nekünk ezt a 800 ezer embert hitelesen, erőnket megfeszítve kell képviselnünk az Országgyűlésben – fogalmazott az elnök.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!