Révfülöpön edzőtáborozott a Koko-Gym


2016-08-15 17:56:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Révfülöpön edzőtáborozott a Koko-Gym főképe
A Koko-Gym KSE hét éve minden nyáron edzőtábort szervez tagjai számára, melyen a győri testvérklub mellett további egyesületek is részt szoktak venni. Idén a tatabányai Mega-Tech Thai Box SE és a mosonmagyaróvári Vi-Go SE tagjai is ott voltak az egyhetes táborban, így közel 70-en izzadtak az embert próbáló tréningeken, a pápai klubot húsz fő képviselte.
- Két órás technikai tréninggel indult minden napunk, majd a délután folyamán erősítő, állóképességet növelő edzések következtek, a versenyzőkkel a pontkesztűzés sem maradhatott el - ismertette az edzések programját Korpics Gábor, a klub vezetője. Az idei tábor volt az első, ami időjárás szempontjából nem volt a legjobb, szerencsére a tornateremben el tudtuk végezni a tervezett munkát. Úgy gondolom, mindenki hasznára vált a hat nap, a résztvevők jól vették a terhelést, megfelelő kondíciót szereztek és sokat tanultak az edzőktől, akik szintén elfáradtak a szombati nap végére. Természetesen a kikapcsolódásra, a csapat-összekovácsolásra is kellő figyelmet fordítottunk, biztos vagyok benne, hogy jövőre is legalább ennyien leszünk.
Korpics Gábor elmondta, augusztus 27-én az egyesület két versenyzője, Frum István és Kocsis Rajmund már a tatabányai Mega-Tech Gálán szerepel, szeptemberben pedig megkezdődik a versenyszezon és a tagfelvétel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!