Cell Cup: Tajvani ellenféllel találkozott a Bakonyerdő Pápa


2016-08-09 17:08:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Cell Cup: Tajvani ellenféllel találkozott a Bakonyerdő Pápa főképe
A Cell Cup elnevezésű nemzetközi kézilabda torna második napján a tajvani HaiShan Senior középiskola csapata ellen a Bakonyerdő Pápa U23-as alakulata is bemutatkozott a felnőtt mezőnyben. Kapcsándi Zsolt csapata a felkészülés kellős közepén, egy kőkemény egyhetes edzőtábor és egy rövid pihenő után lépett ismét pályára. A pápaiak bemutatkozása a 21-20-as vereség ellenére nem sikerült rosszul, hiszen egészen az utolsó percig partiban voltak a rendkívül keményen és gyorsan játsszó ellenfelükkel szemben, végül azonban egy eladott labda miatt az utolsó tíz másodpercben a tajvaniak a maguk javára fordították a meccset.
- Nagyon örültünk, hogy Pápa ismét helyszín lett, így mindenképp szerettünk volna részesei lenni ennek a fesztiválnak – mesélte Kapcsándi Zsolt, a Bakonyerdő Pápa edzője. Az időpont nem a legszerencsésebb számunkra, ráadásul a mérkőzések időpontjait a munkahelyi elfoglaltságokkal szinte lehetetlen összeegyeztetni, így egy-két felnőttel kiegészülve jobbára a fiatalok játszanak. A mai mérkőzés is megmutatta mik a gyengeségeink és hol kell még fejlődnünk. A tajvaniak ellen nem találtuk a nyitott védekezés ellenszerét, a fáradtság miatt rettenetesen lassúak vagyunk, és az előbb említett okok miatt a kispad is rövid volt. Mindkét oldalon sok volt a technikai hiba, de a formánkat a bajnokságra szeretnénk kihegyezni.
A pápaiak a folytatásban - augusztus 10-én szerdán - 8:40-kor az ETO SZESE Győr ellen kezdenek, majd 16:50-től az Alba Regia KSE-t fogadják a Sportcsarnokban.

Eredmények:

Augusztus 8. (hétfő)
HaiShan Senior High School - ETO SZESE Győr (felnőtt férfi) 29-32
HaiShan Senior High School - Pick Szeged (U18 férfi) 26-30
HALADÁS VSE - SZEPA KSE (női felnőtt) 33-15
HSG Dietmannsried/Altusried - ACS PEGASUS TG.MURES (U14 lány) 11-25
HSG Dietmannsried/Altusried - A.S.V Ghimbav 2014 (U14 lány) 14-34
ETO SZESE Győr - Pick Szeged (férfi felnőtt) 20-23

Augusztus 9. (kedd)
Telekom Veszprém Tapolca - UMKS Dąbie MU14 "A" (U14 fiú) 21-25
Riihimäki Cocks Boys 2002 - UMKS Dąbie MU14 "B" (U14 fiú) 28-15
HaiShan Senior High School - Bakonyerdő Pápa (felnőtt férfi) 21-20
C. BM. ELCHE-TORRELLANO - OSG Fredersdorf (U16 fiú) 32-14
ZRK Dinamo Pancevo - HK Vainode (U16 fiú) 13-18
DÁMSKÝ HÁZENKÁŘSKÝ KLUB PARDUBICE - Szeged (U14 lány) 18-25
Telekom Veszprém Tapolca - Israel National Team "B" (U14 fiú) 17-26
Israel National Team "A" - C.S.S.DINAMO BRASOV (U14 fiú) 35-3

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!