Pénteken kezdődik a Nyáresték rendezvénysorozat


2016-08-09 08:39:25  | cikk: Babos Petra  | 


Pénteken kezdődik a Nyáresték rendezvénysorozat főképe
Harmadik éve szervezik meg az Esterházy-kastély udvarán a Nyáresték elnevezésű rendezvénysorozatot. A mobil lelátó már majdnem elkészült, a színpadot is hamarosan összeszerelik a szakemberek, s péntektől kezdődhetnek a könnyed nyár esti programok.
A Nyáresték az Esterházy-kastély udvarán az idei évben is rendkívül gazdag
programkínálattal várja az érdeklődőket. Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, az előző évekhez hasonlóan idén is öt előadással várják majd a közönséget, törekedve a műfaji sokszínűségre.
Augusztus 12-én, pénteken 20 órakor Charlie koncert nyitja meg a rendezvénysorozatot, majd augusztus 14-én, vasárnap a musical szerelmeseit invitálják a kastély udvarára, ahol a Soproni Petőfi Színház előadásában a Dzsungel könyvét tekinthetik meg az érdeklődők. Augusztus 16-án, 20 órától ismét egy musicalt mutat be a Pannon Várszínház, az Egy darabot a szívemből című előadást, augusztus 19-én pedig egy táncművet, az Álmos legendáját láthatja a nagyérdemű.
A rendezvénysorozat zárásaként idén is Pápa Város Fúvószenekara előadásában a nagysikerű Legyen tánc című előadást láthatja és hallhatja a közönség augusztus 21-én, vasárnap 20 órától.
Boros Katalintól megtudtuk, szinte minden előadásnak lesz esőnapja, kivétel a Charlie koncertnek, mivel azt eső esetén is megtartják. A többi előadás esőnapja az eredeti időpont másnapján lesz, ha akkor sem lesz kegyes az időjárás, a jegyárakat visszafizetik. Amennyiben valaki az összes előadásra előre megváltja a jegyet, a végösszeg árából 15 százalék kedvezményt adnak.
Jegyek még kaphatók, az Esterházy-kastélyban, a Galéria Bisztróban, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban, a Tourinform irodában, valamint az előadások előtt a helyszínen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!