Választópolgárok a szavazásról


2010-04-11 22:16:58  | cikk: Tóth Tamara  | 


A délelőtt folyamán elkísértük és megkérdeztük a képviselőjelölteket a szavazatuk leadására, de a választópolgárok véleményére is kíváncsiak voltunk, miért tartották fontosnak, hogy leadják szavazatukat és milyen eredményeket várnak az estétől.

Ön miért tartja fontosnak, hogy elmenjen ma szavazni?

- Fontos, hogy mi döntsünk a sorsunk felett. Szerintem 65 százalékos részvétel és egyértelmű Fidesz győzelem várható - mondta Gőgös Gyula.

Albrecht István szerint mindenkinek állampolgári kötelezettsége, hogy szavazzon.
- Ez a szabad állampolgár lehetősége, ezzel élni kell. Nagyon fontos, hiszen az ország sorsát csak így tudjuk megváltoztatni. Az előrejelzések alapján a Fidesz győzelmére számítok, és bízom benne, hogy a Jobbik nem fog nagyon előretörni, mert nem biztos, hogy jót tenne az ország megítélésének szempontjából.

- A véleménynyilvánítás lehetősége nagyon fontos. Pápán nagyon bízom benne, hogy a Fidesz fog győzni, de országos szinten annyi féle dolgot lehet hallani, hogy nem tudni az eredményt - mondta el kérdésünkre Varga József és Varga Józsefné Rácz Zsuzsanna.

- Azért mentem el ma szavazni, mert én változtatni akarok az egészen. Ez a rabló banda nem maradhat. Annyi kárt csinált az országnak, nem beszélve a nyugdíjamról, a gázár és az üzemanyagárak emelkedéséről. Mert ez tűrhetetlen, nem igaz, hogy ennyi adót vetnek ki az emberekre, közvetve és közvetlenül is - mondta Pandur Béla.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!