Pápai Hús Ajkán is


2009-09-02 12:05:14  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Pápai Hús Ajkán is főképe
Ma reggel átadták a Pápai Hús 1913 Kft. ajkai boltját. A Pápai Hús ebben az évben a harmadik üzletét nyitja meg. Politzer Józsefet, a nagy múltú vállalat ügyvezető igazgatóját kérdeztük ebből az alkalomból.

- Sárváron március hónapban nyitottunk egy üzletet, ami a kiskereskedői forgalmat célozza meg. Júniusban Balatonfüreden nyitottunk üzletet, ahol a kiskereskedelem mellett nagykereskedelmi tevékenységet is folytatunk. A nyári szezon, különösen az augusztus hónap nagyon jó eredményeket hozott. A mai kereskedelmi helyzetben szükséges a bolthálózat bővítése, ezért eset Ajkára a választás. Terveink közt szerepel, hogy  30-40 kilométeres körön belül  minél több helyen (például Székesfehérváron vagy Győrben) boltot nyissunk. Ezeknek a helyeknek a feltérképezése folyamatban van, az év vége felé vagy a jövő év elejére már eredményeket remélünk.


Politzer József, a Pápai Hús 1913 Kft. ügyvezetője, dr. Horváth József ajkai és
dr. Áldozó Tamás pápai alpolgármesterek, dr. Kovács Zoltán pápai polgármester és Jáger László jegyző

Az igazgató kitért arra is, hogy a kereslet azt bizonyítja, hogy a kiskereskedelmi egységekre igény van. A multik nem vettek el forgalmat, mert az látszik, hogy mind kiszolgálásban, mind minőségben hagyományos húsboltra van szüksége az embereknek. A saját üzlet előnye, hogy az árunak biztos piaca van.

- A multikhoz viszonyítva nemcsak az árak, hanem a kiszolgálás és a minőség is a Pápai Hús termékei mellett dönt. A Pápán felhalmozott szaktudás lassan száz éve biztosíték a kiváló és kifogástalan minőségre –  emelte ki befejezésül az ügyvezető.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!