Óriási sikert aratott a Várkertfürdő habpartija


2016-07-30 14:44:13  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Óriási sikert aratott a Várkertfürdő habpartija főképe
Több mint négyszáz vendég választotta péntek esti szórakozása helyszínéül a Várkertfürdőt tegnap. A létesítmény a múlt év sikere után ismét csatlakozott a Magyar Fürdőszövetség Strandok éjszakája elnevezésű kezdeményezéséhez és különleges programmal várta vendégeit az éjszakában.

Bár a kora este a fürdő felett gyülekező fekete felhők és az eső kissé megijesztette a szervezőket, hogy vajon tönkreteszi-e a bulit az égi áldás, mint kiderült aggodalomra nem volt semmi ok. A 21.30-as kapunyitásra több százan gyűltek össze, hogy kiélvezzék a nem mindennapi éjszakai szórakozást.

Nagyszerű hangulatban bulizott a több száz fős vendégsereg

A Várkertfürdő ezúttal is különleges programmal készült a különleges estére: habpartit szerveztek a csillagfényben csúszdázás és strandolás lehetősége mellé. A vendégek pedig egy percig sem haboztak, önfeledten vetették bele magukat a puha, hófehér tengerbe, hogy ott táncoljanak, bulizzanak hajnalig.

Puha fehér hab ömlött a mókás kedvű vendégekre

A nagyszerű hangulatú este sikerét még egy látványosság fokozta, a GB Fitness Stúdió rúdtáncosai tartottak bemutatót éjfél előtt. A lányok produkciójában megdöbbentő izomerő és kecses mozdulatok sokasága keveredett remek összhangba, nagy sikert aratva a termálkert kiúszó medencéjében fürdőző nagyszámú vendég körében.

Erő és kecsesség - a rúdtánc bemutató is hatalmas sikert aratott 

A programot nyereménysorsolás tette teljessé, a belépőkhöz egy-egy nyereményszelvény is járt, a szerencsések pedig Várkertfürdőbe visszacsábító ajándékokkal térhettek haza.

Mint megtudtuk, a Strandok éjszakája után a pápai fürdő már a következő nagy bulijára készül: augusztus 6-án és 7-én tartja 13. születésnapi partiját. A jövő hétvége szombati programjában családi vetélkedő szerepel, melyen minden résztvevő család belépőt kap ajándékba, felavatják a strand új koktélbárját, nem marad el a szülinapi torta sem, este pedig a FateRock zenekar tart medencepartit. Vasárnap az Ajkai Bányász Fúvószenekar és mazsorettjei indítják a napot, interaktív zenés játékra várják a kicsiket, délután a hagyományos Strandszépe választás gyönyörű versenyzőinek szurkolhatnak a vendégek, este pedig a tavalyi borfesztiválról már ismerős STEEL zenekar szórakoztatja a vendégsereget a legismertebb pop-rock dalokkal. És nem kizárt az sem, hogy a szülinapi hétvége szombat délutánján megismétlik a Strandok éjszakájának fergeteges hangulatú habpartiját.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!