35 éves a Húsos Horgászegyesület


2016-07-25 16:19:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


35 éves a Húsos Horgászegyesület főképe
Páros versennyel, házavatóval, éjszakába nyúló dínom-dánommal ünnepelte megalakulása 35. évfordulóját a Húsos Horgászegyesület. Az egyesület nagy hagyományokkal rendelkező Ács-Bau kupájára rekordszámú nevezés érkezett, hiszen összesen 78-an ültek le a kijelölt helyekre. Bár az időjárás a verseny reggelén kissé ráijesztett a szervezőkre, az esőfelhők a kezdésre elvonultak, így ragyogó napsütés fogadta a horgászokat. Amíg a versenyzők igyekeztek minél több halat szákolni, addig az egyesületi házban finomabbnál-finomabb ételek készültek, cicegével, Jókai bablevessel és birkapörkölttel kedveskedtek a megjelenteknek. Orbán Péter, az egyesület elnöke örömmel tapasztalta, hogy sokan elfogadták a meghívásukat.
- Sok-sok ember támogatásával, áldozatos munkájával jöhetett létre ez a mai nap. Ezt a szép jubileumot mindenképp egy komoly rendezvénnyel szerettünk volna megünnepelni, azt gondolom, ez sikerült. Az ünnepi pillanatokhoz a nagylétszámú nevezés is hozzájárult, 39 párost, azaz 78 nevezést fogadtunk, nagyon köszönjük az aktív közreműködést. Jó érzéssel tölt el minket, hogy ilyen sokan szeretnek nálunk horgászni, egy másik jó példa erre, hogy a következő versenyünkre, az éjszakai páros bajnokságra is betelt a nevezői létszám. Nagyon büszkék vagyunk a házra is, sokat dolgoztunk, hogy kívül-belül ilyen látványt nyújtson, bízom benne, hogy mindenki örömmel veszi birtokba.

Az Ács-Bau Kupán négy-ötkilós pontyok is kerültek a szákokba, a győztes páros pedig közel 10 és fél kilogramm halat fogott.

Eredmények:
1. Csukárdi Zoltán - Horváth Péter (10.400 gramm)
2. Andreska Bálint – Balogh Zsolt (9195 gramm)
3. Tóth Tamás – Döbör Donát (7020 gramm)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!