16 csapatos lesz a megye I.


2016-07-14 11:12:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


16 csapatos lesz a megye I. főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának Versenybizottsága elkészítette a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság csoportbeosztását. A mezőnyben 16 csapat kapott helyet, a Perutz FC ellenfele az Ajka Kristály SE, Balatonalmádi, Balatonfüred, Csetény, Devecser, Dudar, Fűzfői AK, Gyulafirátót, Magyarpolány, Pét, Őskü, Tihany, Ugod, Úrkút és Várpalota lesz. Marton Miklós csapatához a napokban egy újabb játékos csatlakozott, Horváth Tamást Répcelakról sikerült Pápára csábítani, a középpályás a Vas megyei bronzérmes csapatban az elmúlt szezonban 27 meccset játszott és hat gólt lőtt.
A gárda július 16-án szombaton játssza első felkészülési mérkőzését, 17 órától a mieink ellenfele Jánosháza lesz. A csapathoz kapcsolódó hír, hogy július 18-án, hétfőn megkezdődik a bérletárusítás, melyekhez nyitvatartási időben a Tourinform irodában (Pápa, Márton István u. 10.) lehet hozzájutni. Az árak nem változtak, a féléves felnőtt bérletek 2500 forintba kerülnek, a nyugdíjasok és a diákok 1000 forintért juthatnak hozzá. A Perutz-meccsekre 500 forint lesz a teljes árú felnőtt belépő, a nyugdíjasok és a diákok 250 forintért válhatnak jegyet, a 14 éven aluliak pedig ingyenesen léphetnek be a Perutz Stadionba. A bérletek a kupamérkőzésekre is érvényesek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!