Alapember távozott a Perutztól


2016-07-12 13:21:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Alapember távozott a Perutztól főképe
A Pápai Perutz FC július 11-én a felkészülés második hetét kezdte. A vezetőség a nyári szünetben és a felkészülés alatt sem pihen, hiszen azon dolgoznak, hogy sikerüljön egy olyan keretet kialakítani, amely jó eséllyel száll harcba a bajnoki címért. Úgy tudjuk, folyamatosan zajlanak az egyeztetések, több labdarúgó is célkeresztbe került, ám a klubházban neveket a szerződések aláírásáig nem szerettek volna mondani. Természetesen nemcsak érkezők vannak, hanem távozók is - Szijjártó Kristóf mellett – a legújabb Szabó Zoltán, aki télen Csornáról csatlakozott Marton Miklós keretéhez. Az NB I-et is megjárt középpályás tavasszal húzóembere volt a csapatnak, 15 mérkőzésen kilenc gólt és számos gólpasszt jegyzett, ráadásul pályaedzőként is segítette a csapatot. A váratlan búcsú okairól kérdeztük a játékost.
- Amikor Csornáról Pápára igazoltam, fél éves szerződést írtam alá. Úgy érzem, jól is ment a játék tavasszal, tudtam segíteni a csapatnak, sőt Orovecz András távollétében a csapatkapitányi karszalagot is viselhettem - emlékezett a középpályás. A szezon végeztével leültünk tárgyalni a folytatásról a vezetőkkel, ám legnagyobb meglepetésemre közölték velem, hogy nem voltak megelégedve a teljesítményemmel, többet vártak tőlem. Azt gondolom, hogy közel 36 évesen én mindent megtettem, amikor nem voltam sérült, az összes edzésen ott voltam, gólokkal, gólpasszokkal járultam hozzá a bronzéremhez. Sajnálom, hogy így alakult, nagyon jól éreztem magam Pápán, úgy érzem, a csapattársak is elfogadtak, a pályán és azon kívül is kiváló csapatot alkottunk, itt is szerettem volna befejezni az aktív labdarúgást. Sok sikert kívánok a Perutznak, bízom benne, hogy elérik kitűzött céljaikat.
Szabó Zoltán elmondta, a futballt nem szeretné abbahagyni, vannak megkeresései, az aktív játék mellett utánpótlás edzőként is szeretné kamatoztatni tudását.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!