Tornagyőztes picik


2016-07-11 14:46:49  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Tornagyőztes picik főképe
A büki Sporttelepen rendezték meg a K&H Bank utánpótlás labdarúgó tornát, melyen a 2009-ben vagy utána született játékosok vehettek részt. A két helyi csapat mellett körmérkőzéses formában két pápai és egy soproni alakulatok mérkőzött meg egymással. A Pápai Egyesített Labdarúgó Club kilenc játékossal nevezett a tornára, és Orovecz András edző három sor szerepeltetését tervezte, azonban a helyszínen derült ki, hogy a Haladás két csapatot ígért, ellenben eggyel sem jelent meg, így a szervezők felkérésére a pápai tréner kettéosztotta a létszámot és két csapatot állított össze, így alakult ki az ötcsapatos mezőny. A mieink mutatott játékával elégedettek lehetünk, hiszen öt győzelemmel és egy vereséggel megszerezték az első két helyet, egymás elleni derbiküket pedig a Pápa I. nyerte.
- Dicséret illeti a gyerekeket, mert nagyon nagy akarattal játszották végig a tornát. Sokszor még vissza is kellett fogni őket, akkora elánnal küzdöttek. Ez ráadásul az utolsó, egymás elleni meccsen csúcsosodott ki, ahol szikrázó összecsapások voltak. Nemcsak nagy hévvel, de fegyelmezetten és jól is játszottunk. Jól felvették a pozíciójukat a gyerekek, és több alkalommal meglepően szép összjátékot is bemutattak. Végeredményben a két pápai csapat végzett az élen, utánuk a Sopron, majd a két büki csapat következett. A gyerekek örömére mindenki aranyérmet kapott, ezen felül a átvehettük a győztesnek járó kupát is – nyilatkozta Orovecz András edző.

Eredmények:

Bük I. – Pápa II. 1:6 (gsz.: Varga Máté 2, Szabó Dominik 2, Soós Bence, Csizmadia Benett)

Bük I. – Pápa I. 2:4 (gsz.: Pődör Kristóf 2, Orovecz András 2)

Bük II. – Pápa II. 0:6 (gsz.: Varga Máté 2, Szabó Dominik 2, Soós Bence 2)

Pápa I.– Sopron 2:4 (gsz.: Orovecz András, Vesztergom Benedek)

Sopron – Pápa II. 1:3 (gsz.: Varga Máté 2, Soós Bence)

Pápa I. – Bük II. 8:1 (gsz.: Pődör Kristóf 2, Orovecz András 3, Banai Zalán, Vesztergom Benedek 2)

Pápa I. – Pápa II. 3:0 (gsz.: Pődör Kristóf, Orovecz András, Vesztergom Benedek)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!