Elkészült a csoportbeosztás


2016-07-11 14:30:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elkészült a csoportbeosztás  főképe
A Magyar Kézilabda Szövetség elkészítette a 2016/2017-es NB II-es kézilabda bajnokság csoportbeosztását. A Bakonyerdő Pápa ebben az esztendőben is az őszi és tavaszi szezonban 11 ellenféllel küzd meg oda-visszavágós rendszerben. Két új csapatot köszönhetünk a mezőnyben, a kiesett Szombathely és Komárom helyét a két megyei bajnok, az ETO SZESE II. és a Veszprémi Egyetem II. veszi át. A mieink ellenfelei a Telekom Veszprém II., az Ajka, a Balatonfüred II., a Szentgotthárd, a Veszprémi Egyetem II., a Várpalota, a Georgikon DSE, a Mór, a Tarján, az ETO SZESE Győr II és az Ács lesznek.
- Véleményem szerint a mezőny kiegyenlítettebb a hátsó régióban, de összességében ugyanolyan erős, mint tavaly – nyilatkozta a hír kapcsán Kapcsándi Zsolt, a pápaiak edzője. Előzetes célkitűzésünk a 6-8. hely elérése, de a 4-10. helyig bármi lehet a sorrend. Az előzetesen jósolt erőviszonyok alapján a dobogóra idén is a bajnok Ajkának, a Szentgotthárdnak, a Veszprémnek, esetleg a Balatonfürednek lehet a legnagyobb esélye, de meglepetés csapat lehet az Egyetem II. és a Várpalota is.

Sorsolás augusztus közepére várható.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!