E-könyvek a strandokon


2016-07-11 12:57:19  | cikk: VCZA  | 


Olvasni jó, olvasni öröm, olvasni hasznos. ma is, gyakorlatilag bármit. És bárhol. Ilyenkor, nyáron, a vízpart is kiváló helyszín. A simogató napsütésben és a hullámok vizes cirógatását élvezve számtalan E-könyv olvasására van lehetőség. Homokban, parton, vízben, büfében, mindenhol és bárhol. Az E-könyvek mindenhol ott vannak. Olvasásuk élvezetes, tanulságos, néha felvidít, néha elgondolkodtat. Nem lehet kitérni előlük, lépten-nyomon beléjük botlunk. Mondom, művelődésre, gondolkodásra kiválóan alkalmasak. Leginkább, mert általuk nő az ember idegen nyelvi tudása (elsősorban angol), mély gondolataikon elbíbelődünk, világmegváltó bölcsességeit elraktározzuk, nem utolsó sorban pedig gazdag képi világuk vésődik be retinánkba. Állatfigurák, botanikai képződmények, kacskaringós-íves nevek, mind megtalálhatók ezekben, ezeken az E-könyveken. És nem is nehezek. Nem kell kézben cipelni őket, á, nem, jönnek ők maguk, a közelünkbe, vagy ha mi úgy akarjuk, mi ólálkodhatunk melléjük, mögéjük, eléjük. Mozognak. Két lábon. Igen, EMBER-könyvek. Mozgókép kultúra. Világunk kultúrája. Háton, lábon, hason, fenéken, vállon. Igen, a tetoválásokkal „ékesítettek” kínálnak egész napot betöltő olvasmány élményeket. Mindenhol. Minden strandon. Aki tehát a megérdemelt nyári szünetüket töltő, épp zárva tartó könyvtárakat kénytelen nélkülözni, nos, egy pillanatig se aggódjon: menjen strandra. Olvasni. E-könyveket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!