Szurkoljunk Gelencsér Róbertnek!


2016-07-10 17:48:26  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Facebook  | 


Szurkoljunk Gelencsér Róbertnek!  főképe
Július 10-én reggel indult Finnországba a magyar csapat a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-bajnokságára. Az idén 9. alkalommal megrendezett sporteseményre 45 szervátültetett és 3 művesekezelt sportoló utazott 15 tagú kísérő csoporttal – tájékoztatott Berente Judit, a Magyar Szervátültetettek Szövetségének elnöke. Nyolc sportágban rendezik ezt a játékot, atlétika, tollaslabda, tenisz, asztalitenisz, úszás, bowling, darts és pétanque szerepel a versenyszámok között. Atlétika sportágban a pápai Gelencsér Róbertnek is szoríthatunk, a vesetranszplantált sportoló tavaly a világjátékon a legkiemelkedőbb férfi sportoló díját is megkapta. A nemzetközi versenynek idén a finnországi Vantaa ad otthont, július 10-17. között. Sportolóink célja, hogy a nemzetek összesített pontversenyében ismét az első helyen végezzenek. Gelencsér Róbert teljesítményéről a következő napokban természetesen beszámolunk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!