V. Zsoodance nyár


2016-07-06 15:40:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


V. Zsoodance nyár főképe
Öt héten keresztül ötödik alkalommal rendezi meg próbatermében a Zsoodance Táncsport Egyesület nyári táborát. Minden héten más-más csoport izzadt a teremben, az egyesület több vendégtanárt is hívott a tréningekre. Az egyesület fő profilja a hip-hop, így ez a stílus képviselte a fő vonalat, ezen belül pedig volt raga, house és krump oktatás is, sőt még a gengszter stílusba is belekóstolhattak a tagok.
- Ez a Zsoodance nyarunk harmadik hete, az első két hétben a versenyzőkkel készültünk, ezen a héten pedig a gyerekek gyakorolnak. Több meghívott vendégünk volt, idén is ellátogatott hozzánk Győrből a Bro'n'sis Tánciskola, valamint az Aforce1 TSE képviselője, Németh Ádám. Budapestről Szabó Timeszt és az Art Kingdom oktatóját, Dusit, Szegedről pedig Móritz Dánielt köszönthettük nálunk. Nagyon elégedettek voltunk az órákkal, rengeteget tanultunk tőlük, és a táncosaink is nagyon ügyesen mozogtak, gyorsan elsajátították a koreográfiákat. Az idei gyerek tábor abból a szempontból is különleges, hogy a 23 picivel két törzsgyökeres táncosunk, Bódi Kornél és Dalmai Donát is foglalkozik, biztos vagyok benne, hogy meg fogják találni a közös hangot és amilyen jó táncosok, olyan jó oktatók is lesznek.
Az egyesület vezetőjétől megtudtuk, a nyár további két táborral folytatódik, előbb a kezdőket, majd a gyerekeket várják, de már kezdenek körvonalazódni az őszi tervek is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!