Nagy volt az érdeklődés a városi bébiételosztáson


2016-07-06 15:27:32  | cikk: Babos Petra  | 


Nagy volt az érdeklődés a városi bébiételosztáson főképe
A németországi Teuton Lovagrend évente több alkalommal juttat el városunkba adományt. Nemrégiben ismét nagy mennyiségű bébiételt szállítottak Pápára az egyik neves bébiételgyártó cég jóvoltából. A városi osztást ma tartották a volt Pártház udvarán, ahol már nyitás előtt hosszú sor kígyózott. A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá a nagy értékű adományhoz.
-Közel 5000 karton bébiétel adomány érkezett a Teuton Lovagrendtől, amelynek értéke körülbelül 21 millió Ft. A csomagok igencsak értékesek, sokféle, jó minőségű terméket tartalmaznak, van benne gyümölcsös bébi ital, gabonás és rizspelyhes tejpép és tápszerital – tájékoztatta hírportálunkat Albertné Stankovics Éva, a család-és gyermekjóléti központ család és gyermekjóléti szolgálatának szakmai vezetője.

Az ételek újszülött kortól egészen 3 éves korig fogyaszthatók. A megmaradt bébiételt a bölcsődék és a Gróf Esterházy Kórház gyermekosztálya között osztják szét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!