Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


2016-07-04 19:34:45  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdte a felkészülést a Perutz FC főképe
Könnyed átmozgató, ráhangoló edzéssel megkezdte a 2016/2017-es megyei első osztályú labdarúgó bajnokságra való felkészülést a Pápai Perutz FC. Az átmenetileg foghíjas társaság, Marton Miklós vezetőedző és a vezetőség hétfőn késő délután találkozott a klubházban, ahonnan rövid beszélgetés után máris az edzőpálya felé vették az irányt a labdarúgók. 11 mezőnyjátékos és egy kapus jelentkezett játékra az első napon, a keretben egyelőre két új arcot fedezhettünk csak fel – a korábban már bejelentett Szalai Gábort és Nagy Zoltánt. Sok volt viszont a hiányzó, munkahelyi elfoglaltság, nyaralás vagy egyéb okok miatt Simon László, Mészáros Dávid, Györkös Zoltán, Nagy Péter, Palkovics Ádám, Orovecz András és Szabó Zoltán is hiányzott. Glatz Lajos klubmenedzsertől megtudtuk, mindezidáig egy labdarúgó jelentette be távozását, ő nem más, mint Szijjártó Kristóf, aki ezután a borsosgyőri kaput védi majd. A folytatásban napi egy edzéssel készül a keret, a felkészülési találkozók programja is kezd kialakulni, egyelőre négy találkozót sikerült lekötni, mind hazai pályán lesz:

Július 16. (szombat) 17:00 Perutz FC – Jánosháza

Július 23. (szombat) 13:00 Perutz FC – Rákosmente KSK

Július 27. (szerda) 17:00 Perutz FC – Ménfőcsanak

Július 30. (szombat) 11:00 Perutz FC – Kapuvár

A vezetőség hangsúlyozta, több játékossal is előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, így a következő napokban tovább erősödhet a keret, melyet szeretnének - amennyire csak lehet - egyben tartani. A közeljövőben szurkolói ankét is várható, ennek időpontjáról később döntenek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!