Két játékossal megegyezett a Perutz FC


2016-06-29 15:43:27  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | 


Két játékossal megegyezett a Perutz FC főképe
A Pápai Perutz FC július 4-én, hétfőn 17 órakor kezdi a felkészülést a 2016/2017-es megyei első osztályú labdarúgó bajnokságra. A vezetőség a nyári szünetben sem pihen, hiszen – a felkészülési mérkőzések lekötése mellett - azon dolgoznak, hogy sikerüljön egy olyan keretet kialakítani, amely jó eséllyel szállhat harcba a bajnoki címért. Glatz Lajos klubmenedzser arról tájékoztatott, több labdarúgó is szerepel a vezetőség kívánságlistáján, ezek közül kettővel már sikerült is megegyezni, mindketten az osztrák Burgauberg alakulatától teszik át székhelyüket Pápára. Egyikük, Nagy Zoltán kapus poszton bevethető, míg Szalai Gábor a középpályán juthat szóhoz. Természetesen nemcsak érkezők vannak, hanem távozók is lesznek, ám neveket egyelőre nem szerettek volna mondani. Glatz Lajos kiemelte, a híresztelésekkel ellentétben továbbra is Marton Miklós a Perutz vezetőedzője, így a felkészülést is vele kezdi meg a keret.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!