Adomány Schwetzingenből


2016-06-25 12:35:22  | cikk: ha  | 


Adomány Schwetzingenből főképe

Nagy mennyiségű ruhaadomány érkezett Schwetzingenből. A német testvérváros polgárai rendszeresen támogatják a városunkban élő rászorulókat. Ezúttal közel nyolc tonnányi jó minőségű ruhaneműt hoztak Pápára a schwetzingeniek.

Ernst Klopfer schwetzingeni önkéntes elmondta, hogy női, férfi és gyerekruhák is vannak a dobozokban. A német testvérvárosban örömmel gyűjtötték az adományt, hisz fontos számukra, hogy támogathassák a pápai barátaikat, erre utal a civil csoport neve is, a Hilfsbrücke - a segítségnyújtás hidat képez a két város közt. Hatan kísérték el az adományt, a delegációt fogadta dr. Áldozó Tamás polgármester, majd a német vendégek a Balatonra is ellátogattak.

Dobozokban, bőröndökben és zsákokban van a ruhaadomány

Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézményének munkatársai vették át az adományt, melyet ezúttal Borsosgyőrön, a polgári védelmi raktárban helyeztek el átmenetileg, mivel az ESZI raktárai megteltek. Épp ezért július 6-án, szerdán a korábbi bébiétel adományokból városi osztást szerveznek a pápai lakcímmel rendelkező újszülött és 3 éves kor közötti gyerekek részére. A ruhaadományokból előzetes bejelentkezés után heti két alkalommal válogathatnak a rászorulók, hétfőn és csütörtökön a Barát utca 11-ben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!