Alakreform Rubint Rékával


2016-06-24 20:00:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Alakreform Rubint Rékával főképe
Az ország legismertebb fitness trénere, Rubint Réka második alkalommal hozta el a pápaiaknak alakreform edzését. Fiatal és idősebb hölgyek izgatottan gyülekeztek és melegítettek a Sportcsarnok küzdőterén, ahova az ismert személyi edző férjével, Schobert Norberttel érkezett. Rubint Réka azt mondta, az alakreform program lassan öt éve indult útjára, akkor egy álom volt, ami mára egy misszió lett.
- A roadshowk, edzések alkalmával, amikor rengeteg kéz lendül a magasba egy-egy alakreform órán mindig jóleső borzongás fog el. Sokat gondolkodtam, mi lehet a siker titka, arra jöttem rá, hogy a kulcs az az energia, melyekre az elmúlt években rátaláltam. Az energiák, melyeket sok-sok munkával felismertem, és alkalmazni tudtam. Azt hirdetem az oldalamon is, hogy a belső békém és harmóniám ereje az, amit a közös edzések alkalmával érezhet az, aki részt vesz a tréningen. Mindig nagyon szívesen lépek fel vidéken, első pápai látogatásom is nagyon jól sikerült, fantasztikusak az itteniek. Egy 90 perces órát 60-ba kellett besűrítenem, így annyit tudok ígérni, hogy senki sem fog fázni, és ha már ilyen szép számban összejöttünk, alaposan megdolgozzuk az izmokat. Az országot járva azt tapasztalom, hogy egyre több egészségtudatos ember él, ideértve nemcsak a fiatalokat, hanem az édesanyákat is, akik pocakosan, babahordozóval a kezükben, tinédzser korú lányaikkal részt vesznek az órákon, ami óriási dolog. Azért is szeretném őket kiemelni, mert példát mutatnak a fiatalabbaknak, véleményem szerint ez a legjobb nevelő módszer.
Az oktatótól megtudtuk, férjével azon dolgoznak évek óta, hogy az emberek életminősége jobb legyen, hiszen – ahogy fogalmazott – „ha nincs egészségünk, életünk sincs”. A nyári tervekkel kapcsolatban azt mondta, több tábort is szervez, majd a nyár második felében egy hónapos szünetet tart, ahol igyekszik feltöltődni és az újabb kihívásokra rápihenni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!