Újabb PELC sikerek


2016-06-23 16:06:54  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Újabb PELC sikerek főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club ifjú labdarúgó palántái két újabb nyári tornán léptek pályára. Radó Tamás U9-es és U11-es csapatának is szoríthattunk, előbbi alakulat a hat fős, körmérkőzéses büki tornán szerepelt.
- Az első mérkőzést a Haladás B csapata ellen kicsit álmosan kezdtük, ám igaz volt ez ellenfelünkre is, így egy nem túl nagy iramú mérkőzésen döntetlennel végeztünk – elevenítette fel a találkozókat a klub edzője a pelc.hu hasábjain. Amit igazán sajnálhattunk, az a Komárom elleni ütközet volt, ugyanis rengeteg ziccert rontottunk a mérkőzést elején, majd kaptunk két gólt amire ugyan sikerült még egyszer válaszolni, de egyenlíteni már nem tudtunk. A következő mérkőzéseken már jobb teljesítménnyel tudtunk előrukkolni és három győzelmünknek köszönhetően a dobogó alsó fokán végeztünk. Egy különdíjban is részesültünk, a versenybizottság Heszler Áront választotta a torna legjobb kapusának.
Másnap a 2005-ös születésűeknek szervezett tornára Celldömölkre utazott a PELC, ahol vegyes csapattal, 2005-2006-os születésű gyermekekből álló gárdával vettek részt a bajnokságon.
- A csoportmérkőzéseket magabiztosan 16-0-ás gólkülönbséggel abszolváltuk, így csoportelsőként egy új, a három csoport első helyén végzett csapatokból álló hármas csoportba kerültünk. Zalaszentgrót ellen domináltunk, kézben tartottuk a mérkőzést, majd elég vitatott körülmények között, a játékidő lejárta után egy oldalbeívelésből gólt kaptunk, amire már nem volt lehetőségünk válaszolni, ugyanis ez volt a mérkőzés utolsó momentuma. Szentgotthárd ellen már nem tudtunk olyan mértékben dominálni, mint az előző mérkőzéseinken, ennek ellenére megvoltak a lehetőségeink, de nem sikerült betalálni. Az eredmények alakulása miatt büntetőpárbaj döntött arról, ki szerzi meg végül az ezüstérmet. Zalaszentgrót csapatával néztünk szembe, ahol többek között Huszár Máté remek védéseinek is köszönhetően megnyertük a párbajt, így mi állhattunk a dobogó második fokára. A torna legjobb játékosának Ruzsás Dávidot választották.
Radó Tamás azt mondta, összességében elégedettek volt, nagyon tetszett neki a gyerekek hozzáállása, amihez jó játék is párosult, illetve voltak nagyon jó egyéni teljesítmények is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!