Nyári övvizsga


2016-06-22 13:26:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyári övvizsga főképe
A Bakony Judo Klub minden évben két övvizsgát rendez. Egyet nyáron, egyet pedig év végén. Az idei első felmérőre 42-en gyűltek össze a Küzdősport Centrumban, ahol kicsiktől a legnagyobbakig mutatták be vizsgájukat 6-tól 1 kyu-ig. Ezen az alkalmon a judokák az edzéseken elsajátított tudásukról adtak számot elméleti és gyakorlati szinten. A vizsgáztatók egy része Zircről érkezett, Vincze Lajos és Vincze Ferenc mellett gyermekeik is ellátogattak Pápára, Vincze Botond és Vincze Balázs, ők korosztályos válogatott szintű versenyzők.
- Fehér övre, azaz 6.kyu-ra rengeteg vizsgázónk van, innentől felfelé fokozatosan csökkent a jelentkezők száma – mondta Végh József, a klub elnöke. A vizsga első része mindig gyakorlati, itt az adott fokozatnak megfelelő elemeket mutatják be a vizsgabizottságnak, és ha ez sikeres, következhet az elméleti rész. A felkészülésünk nem volt zökkenőmentes, hiszen az egy hónapos felkészítési időszak közben több versenyen is helyt kellett állnunk, nehéz volt ezt párhuzamosan kezelni, de összességében azt mondhatom, a rendelkezésre álló időszakhoz képest mindenki felkészülten várja a vizsgát.
Végh József a nyári tervekkel kapcsolatban azt mondta, július közepén egyhetes edzőtábor lesz Gyenesdiáson, majd augusztusban az U23-as korosztállyal részt szeretnének venni egy győri táborban is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!