Táncbemutató a Várkertben


2016-06-20 20:01:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Táncbemutató a Várkertben főképe
A Játékfesztivál záró napjának délutánján a Várkerti színpadon a Black Bunny Rock’n Roll Club és a Balance Dance Team adott nagy sikerű műsort. Az egyesületek haladó és versenyző táncosai egyaránt a szép számú közönség elé léptek, produkcióikat MCDC, azaz Veres Róbert freestlye rapper konferálta fel. 30 percben összesen tíz koreográfiát láthattak az érdeklődők, Szegediné Murai Dóra, a Black Bunny vezetője azt mondta, a Játékfesztivál kezdete óta minden évben színpadra állnak, és nagyon örült, hogy ez a hagyomány idén sem szakadt meg, annak pedig még jobban, hogy ennyien voltak kíváncsiak a műsorszámokra.
- Azokat próbáltuk elhozni a fellépésre, akik idén még nem tudtak közönség elé állni, illetve ez alkalommal is igyekszünk gyakorolni az Európa-bajnokságra, melyen szintén érdekeltek leszünk. A koreográfiákat ebben az időszakban csiszoljuk, tökéletesítjük, mindenki nagyon lelkes és szorgalmas, ennek biztosan meg is lesz a gyümölcse. Nyáron sem fogunk unatkozni, részt veszünk a VI. Mihályháza Táncfesztiválon, az Eb mellett a táborok sem maradnak el, szeptemberben pedig indul a versenyszezon, a beiratkozások.
Az egyesület vezetője hozzátette, az év második fele is sűrű lesz, hiszen készülnek a következő Megaforce Dance Cup-ra, valamint a Tibold Márton-Tibold Eszter párosra további világversenyek várnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!