Városunk volt a Veszprém Classic egyik állomása


2010-04-10 16:01:06  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Városunk volt a Veszprém Classic egyik állomása főképe
Pénteken 40 autó részvételével Veszprémben rajtolt az idei, immár ötödik Oldtimer Szuperkupa. A verseny nem a gyorsaságról szól, ugyanis a résztvevőknek mindenütt előírt időpontokat és sebességeket kell a KRESZ szerint betartaniuk. Az győz, aki a legpontosabban teljesíti az előírt időt, összhangban van a mechanikus stopperével, autójával és versenyzőtársával. A futamon 17 márkával (Alfa Romeo, Citroën, Fiat, Triumph, Jensen, Zsiguli, NSU, Mercedes Benz, Porsche, Jaguar, Skoda, Volvo, MG, Peugeot, Jensen Healey, Volkswagen, Rolls-Royce) találkozhattunk, melyeket 1956 és 1977 között gyártottak. A mai verseny reggel 9 órakor rajtolt a Veszprém Aréna elől, a versenyzők 14 órakor gurultak be a Fő térre, a pecsételés után pedig ismét a megyeszékhely felé vették az irányt, ahol a befutó is lesz.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!