Jótékonysági motorosnap immár tizenegyedszer


2016-06-20 00:04:29  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Jótékonysági motorosnap immár tizenegyedszer főképe
A hangulat és a látogatottság tekintetében évek óta nem aratott ekkora sikert a Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör jótékonysági motorosnapja, mint idén. Hagyományosan a játékfesztivál keretein belül rendezik meg az eseményt, a mostani immár a tizenegyedik volt a sorban.

Ezúttal is motorosok százai és sok-sok érdeklődő lepte el szombaton az Erzsébet-ligetet, ahol többféle programmal várták a közönséget a szervezők. – Motorosnapunk részeként idén először szerveztük meg a veterán járművek találkozóját és börzéjét, ami beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a résztvevők, valamint az érdeklődők száma is magas volt – tudtuk meg Kövi Gábortól, a Bakonyi Betyárok Motoros Baráti Kör elnökétől. Mint mondta, 54 jármű regisztrált az eseményre, nagyjából fele-fele arányban voltak az autók és a motorok. Az ország távolabbi pontjairól is érkeztek Pápára veterán gépek. – Ezt a programelemet a jövőben mindenképpen szeretnénk megtartani, ha lehet, erősíteni. Emellett persze ezúttal is igyekeztünk olyan programokat szervezni, amelyek közül a család minden tagja megtalálhatta a számára ideálisat, így a motorostalálkozó egyben családi napként is funkcionált. Idén is népszerű volt a motoros streetfighter-show, a kisebbek számára pedig különféle gyermekjátékok színesítették a kínálatot – jegyezte meg Kövi Gábor.

A Bakonyi Betyárok motorosnapján több mint másfél ezren fordultak meg, a rendezvényre a Dunántúl számos településéről jöttek motorosok. A nap csúcspontja a nagyszabású motoros felvonulás volt, melynek során csaknem négyszáz vasparipa robogott végig a városon a Fő tér és a lakótelepek érintésével. A folytatásban a zenéé volt a főszerep: zenélt a Rockers Band, az É.D.Á.SZ., a Cool Head Clan, végül pedig a Blues Company nevű formáció.
A motorostalálkozó idén sem nélkülözte a jótékonysági vonalat, a rendezvény bevételét most a Fáy András-lakótelepi Óvoda számára ajánlották fel.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!