Pedálos Moszkvics verseny


2016-06-19 13:53:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pedálos Moszkvics verseny főképe
A Játékfesztivál második napjának délutánján a legkisebbeket várták a Fő térre. A szervezők ugyanis rengeteg játékkal, izgalmas versennyel készültek a gyerekeknek. Nagyméretű táblás játékok, mászófal, hajóhinta, trambulin várta a piciket emellett pedálos Moszkvics versenyre is lehetett jelentkezni. Utóbbi már a harmadik volt a sorban, Koncz Sándor szervező érdeklődésünkre készséggel elevenítette fel az előző két megmérettetés emlékeit.
- A gyerekek mindig örömmel pattannak a járgányba, és én is nagyon szívesen koordinálom immár harmadik éve ezt a versenyt. A szabályok nagyon egyszerűek, a Fő téren egy körülbelül 150-200 méteres kört kell megtenni, a győztesnek járó kupát az viheti haza, aki a leggyorsabban ér a célba. Az ötletgazda Takács János gyűjteményéből kerültek ide ezek a járművek, és úgy látom, a gyerekek szívesen játszanak velük, hiszen nem mindennap találkoznak ilyen autókkal. Örömmel mondhatom, hogy idén is sokan vagyunk, tavaly és tavalyelőtt körülbelül húszan rótták a köröket, idén is legalább 15-20-an összegyűltünk.
Az idei rendezvény is sikeres volt, az időjárás is a szebbik arcát mutatta, végül a leggyorsabb Vadászi Milán lett, megelőzve Bokor István Lászlót és Tóth Gergőt. A verseny után minden résztvevőnek ajándék fagylalttal kedveskedtek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!