A 26. Pápai Játékfesztivál 26. bélyegkiállítása


2016-06-17 21:19:14  | cikk: ha  | 


A 26. Pápai Játékfesztivál 26. bélyegkiállítása főképe

A Játékfesztivál hagyományos kísérőrendezvényei közé tartozik a pápai bélyeggyűjtők válogatáskiállítása, mely ezúttal a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházépületének földszintjén kapott helyet, itt látható a három napos rendezvény végéig, vasárnap estig.

Somogyi Zoltán, a Bélyeggyűjtő Kör vezetője elmondta, hogy minden évben igyekeznek országos és nemzetközi aktualitásokhoz, rendezvényekhez igazítani a tárlat anyagát. Ezúttal a foci EB-hez kapcsolódik egy labdajáték-gyűjtemény, a közelgő olimpiára egy ifjúsági bélyeggyűjtő állított össze szép anyagot, valamint látható a játékhoz, a játékfesztiválhoz, a mesevilághoz, állatokhoz kapcsolódó anyag, de helyet kapott itt a Magyarország Alaptörvénye aláírásának öt éves évfordulójára megjelent díszboríték is.

Vasárnap estig látogatható a kiállítás

Hat gyűjtő kollekciójából válogattak erre a tárlatra, közülük ketten, Tóth Bálint és Kovács Tamás ifjúsági bélyeggyűjtők. Természetesen a kiállítás helyszínén ezúttal is van lehetőség alkalmi bélyegzésre, aki itt szeretné megcímezni, bélyeggel ellátni a borítékot, az tegye meg, mert rákerül a 26. Pápai Játékfesztivál emblémája. A most kiadott személyes bélyegen a Fő téri játszótér látható, ez is megvásárolható a helyszínen.

Somogyi Zoltán, a pápai bélyeggyűjtők vezetője elmondta, hogy a következő hónapokban nyári szünetet tart a kör, szeptemberben kezdik újra a munkát, készülnek a közösség 65 éves jubileumára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!