Előzetesben a rabló


2016-06-16 21:59:27  | cikk: HuHa  | 


Előzetesben a rabló főképe
Feladta magát az a férfi, aki a múlt év végén és ez év elején kétszer is kirabolt egy belvárosi utazási irodát – tájékoztatta hírportálunkat Baráth Attila, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

Mint ismeretes, december 22-én, majd alig egy hónapra rá, január 30-án fegyveres rablást követtek el a Fő utcán található utazási iroda sérelmére.
-A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a felderítést, külön nyomozócsoportot hoztak létre az ügy felgöngyölítésére – közölte az alezredes. A visszatérő és rendkívül széles körű adatgyűjtés hatására az elkövető a múlt hétvégén feladata magát.
-Olyan adatgyűjtés folyt Pápán és környékén, hogy az elkövető bármerre ment, mindenhol azzal szembesült, hogy nagy erővel keresik, ez pedig pszichésen olyan hatást gyakorolt rá, hogy végül önként jelentkezett – magyarázta az osztályvezető. A nyomozati cselekmények mellett a városban és a környező falvakban nem volt olyan hivatal, intézmény, vendéglátó egység, ahol ne lett volna kinn a biztonsági kamera által a rablóról készített felvétel.

A 34 éves ugodi férfi mindkét bűncselekményt beismerte, jelenleg előzetes letartóztatásban van – tudtuk meg. Tettéért, a fegyveresen elkövetett rablás bűntettéért 5-15 év szabadságvesztésre is ítélhetik, ám most még az ügy részleteinek pontos kivizsgálása zajlik, ami hónapokat vehet igénybe.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!