Regisztráltassa kerékpárját a játékfesztiválon!


2016-06-16 13:18:04  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság 2016. június 18-án és 19-én 14 órától – a 26. Játékfesztiválon – játékos programokkal várja az érdeklődőket a Fő téren és a Várkertben.

A Várkerti helyszínen a gyermekek közlekedési témájú játékokkal játszhatnak, hűtő mágnest színezhetnek, valamint KRESZ és drog TOTÓ kitöltésére is lehetőség nyílik. A játékokban résztvevők között mindkét nap végén egy-egy gyermek méretű kerékpáros bukósisakot sorsolunk ki.

A Fő téri helyszínen – a részeg szemüveg és kerékpáros akadálypálya kipróbálásán túl – lehetőséget biztosítunk az országos „BikeSafe” elnevezésű kerékpár regisztrációs rendszer használatára. A bemutatott kétkerekűt díjmentesen nyilvántartásba vesszük, amely így bekerül az országos adatbázisba. A lehetőség azok előtt is nyitva áll, akik a Pápai Rendőrkapitányságon korábban már regisztráltatták biciklijüket.

Aki a felszerelt kerékpárja mellett láthatósági mellényt és bukósisakot is hoz magával, úgy beleegyezésével róla fotót készítünk, és adatainak megadása mellett részt vehet a Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékában, amelynek keretében egy kerékpárt sorsolunk ki.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Pápai Rendőrkapitányság!

Képek:

nincsenek képek