A Motimhoz utazik a Lombard II


2010-04-10 12:15:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egyhetes pihenő után ma 16 órától Nagy Mihály csapata Mosonmagyaróváron szerepel, ahol az NB III-as bajnokság 18. fordulójára kerül sor. Az MTE az ötödik pozícióból várja az összecsapást, mérlegük 8 győzelem, 5 döntetlen, 4 vereség. A pápaiak jó formát mutatnak, legutóbb legyőzték a Csornát, jelenleg a 10. helyen állnak a fiatalok, de egy esetleges győzelemmel akár feljebb is léphetnének a tabellán.
Nagy Mihály: Nagyon nehéz találkozó vár ránk. A Motim egy nagyon kemény, erőszakos, ugyanakkor kifejezetten stílusos, szép futballt játszó társaság. Három csapat van előttünk belátható távolságban és az a célunk, hogy a bajnokság végére utolérjük őket. Ehhez jól kell szerepelnünk, ezért ma is győzelemre fogunk játszani.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!