Örömteli próbálkozások


2016-06-12 18:37:33  | cikk: ha  | 


Örömteli próbálkozások főképe

Nagy Katalin nagyvázsonyi alkotó képeiből nyílt tárlat a pápai inkubátorház kiállítóterében. A Háromhatár Kulturális és Sport Egyesület szervezte a programot, melyre sok érdeklődő érkezett.

Nagy Katalin Nagyvázsonyban él, négy éve foglalkozik intenzívebben a festéssel, akkor alakult ott helyben Simon M.Veronika vezetésével a Festőtanoda. Katalin azóta tagja a közösségnek, ahol nagyon jó hangulatú foglalkozásokon ismerkednek a mesterségbeli fogásokkal. A kiállító elárulta, hogy gyermekkora óta szívesen rajzol, több éven át tanított rajzot is, igaz, nem szakos tanárként, de úgy érzi, sikerült átadnia a diákoknak az alkotás szeretetét.

Nagy Katalin kiállítását Portik Péter nyitotta meg

A pápai kiállításon a legújabb képei láthatók, Nagy Katalin szereti a természetet, azt is szívesen festi, de vannak csendéletek és porték is a tárlaton. Örömteli próbálkozások - ezt a címet adta a kiállításnak, jelezvén, hogy még az út elején jár, most alakítja saját stílusát, képi világát.

A tárlatot Portik Péter, a Háromhatár Kulturális és Sport Egyesület elnöke nyitotta meg, aki a címhez kapcsolódva azt hangsúlyozta beszédében, hogy a képek szerinte nem egyszerű próbálkozások, hanem érett alkotások. A megnyitón versmondással közreműködött Böröczky Judit és Tóth Baróta Adrienn.

Nagy Katalin kiállítása megtekinthető az inkubátorház emeleti terében június 30-ig hétfőtől péntekig 8-12 óra között.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!