Venczel Zoltáné a Napló-díj


2016-06-11 09:07:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Venczel Zoltáné a Napló-díj főképe
A Veszprém megyei Napló által alapított díj minden évben annak a megyei első osztályú futballistának jár, aki a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtotta a szezonban, és a legtöbbször szerepelt a forduló válogatottjában. Tavaly Korpos Tibor, idén pedig a Perutz FC játékosa, Venczel Zoltán érdemelte ki a díjat. A 22 éves támadótól egész szezonban remek játékot láthattunk, nem mellesleg 41 góljával a góllövőlista második helyezettje lett.
- Ez az első év, amikor már nem védőként, hanem csatárként számítottak rám – nyilatkozta a labdarúgó a Naplónak. Nem gondoltam, hogy ilyen sokszor leszek eredményes, persze örülök neki, de sok még a tanulnivalóm. Több helyről is kaptam ajánlatot, de nem akarom cserben hagyni a csapatot, remek társaság a miénk, meglátjuk mit hoz a jövő – nyilatkozta Venczel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!