Közel volt a dobogó


2016-06-10 14:59:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közel volt a dobogó főképe
Az Elekthermax Vasas felnőtt és ifjúsági tekecsapata számára is befejeződött a 2015/2016-os bajnokág. Tekéseink idén is Ajkán játszották „hazai” mérkőzéseiket, a felnőttek egy kiegyenlített mezőnyben a 12 csapatos bajnokság ötödik helyén végeztek, míg az ifik lecsúsztak a dobogóról, negyedikek lettek. A szép sikereket hozó évadról Szabados József játékos-edzőt kérdeztük.
- Úgy gondolom, az erőviszonyoknak megfelelő eredmények születtek, mindkét csapat helyezése reális. A felnőttekkel néhány fordulón keresztül a negyedik helyen is álltunk, sajnos a Szentgotthárd elleni nem várt vereség után kissé visszaestünk, de Fodor Szilárd vezérletével visszataláltunk a helyes útra és sikerült beférnünk a legjobb öt közé. Az ősz megint ráment arra, hogy felépítsük magunkat, kevés volt a felkészülési idő, időbe tellett, mire összeszoktunk. Tavasszal valamivel jobb volt a helyzet, bár a sok utazás és az egyéb elfoglaltságok sokat kivettek belőlünk. Az ifik 22 meccsen 14-szer tudtak nyerni, nem sokon múlt a bronzérmük, a szezon végére viszont ők is elfáradtak.
Szabados József elmondta, nyáron is heti egy alkalommal folytatják az edzéseket, a következő szezonban pedig mindkét alakulattal a dobogót célozzák meg.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!