Teltházas Zsoodance gála


2016-06-08 17:10:14  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Zsoodance - Facebook  | 


Teltházas Zsoodance gála főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban immár negyedik alkalommal rendezte meg a Zsoodance TSE gálaműsorát. Az egyesület minden évben fáradtságos munkával, nagy szorgalommal, igyekszik megújulni és évről-évre újat mutatni kedves közönségének, idén is erre készültek a teltházas rendezvényen. Cserkuti Zsófia, az egyesület vezetője a függöny széthúzása előtt azt mondta, a februári kupa miatt az egyesület születésnapjához igazították a gálát, melyre két hónapja intenzíven gyakoroltak.
- Mivel mi a hip-hop stílust képviseljük, az este nagy részében ez lesz látható, két felvonással készültünk, nagyjából két órán át igyekszünk szórakoztatni a nézőket. Az első részben minden csapat megmutatja mit tanult ebben az évben, a második felvonásban pedig nem a jól megszokott koreográfiák követik egymást, hanem egy általunk kitalált humoros színdarabot táncolunk el. Nagyon köszönjük, hogy ennyien kíváncsiak ránk, soha nem volt még teltházunk, idén viszont napok alatt elfogyott az összes jegy, emiatt elképzelhető, hogy jövőre két előadás lesz.
Cserkuti Zsófia az évaddal kapcsolatban azt mondta, az idei volt a legsikeresebb évük, már 100 feletti létszámmal működnek, két minősítő fesztiválon és két további versenyen álltak színpadra, ahonnan több arany, ezüst és bronzérmet is elhoztak. Nyárra öt tábort terveznek, de már őszre is rengeteg ötletük van, ebből szeretnének minél többet megvalósítani.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!