A következő idényben is a megyei első osztályban szerepel a Perutz


2016-06-07 13:04:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A következő idényben is a megyei első osztályban szerepel a Perutz főképe
Csak a megye egyes bajnokok számára lesz lehetőség jövőre az NB III-ban szerepelni, felkérésre egy csapat sem játszhat a harmadosztályban - derült ki a Magyar Labdarúgó Szövetség június 7-ei ülésén. Az MLSZ székházában megtartott összejövetelen kiderült, bár 14 csapat vállalta a feljutást, de csak tíz léphet magasabb osztályba. A sorsolási gömbből csak annyi csapat került kihúzásra, amennyi szükséges volt ahhoz, hogy a fennmaradó csapatszám és párosítások győztes csapatainak száma tíz lett. A szerencse nagy szereppel bírt a sorsoláskor, hiszen hat csapat egyenes ágon jutott fel, míg négy-négy csapat osztályozón vívhatja ki a feljutást.

Az osztályozók párosítása:
Tiszafüred – Gyirmót II.
Kaposvári Rákóczi BFLA – Ibrány
Iváncsa – Veszprém
Gyöngyös – Mórahalom

A szerencse a következő hat megye egyes bajnokcsapat mellé állt a sorsolás útján, hiszen ők játék nélkül automatikusan indulhatnak az NB III-ban: Dabas-Gyón, Hajdúböszörmény, Hévíz, Komárom, PMFC és a Méhkerék. Ezzel hivatalosan is eldőlt, hogy a Pápai Perutz FC jövőre is a megyei első osztályú bajnokságban szerepel.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!