Kovács 80 %, Erőss 15, Gőgös 5


2010-04-09 20:08:07  | cikk:  | 


Tekintettel a közeledő kampánycsendre 19 órakor lezártuk azt a szavazást, amelyen olvasóink a három országgyűlésiképviselő-jelöltre szavazhattak az elmúlt hetekben. Szavazásunkon - amely igazából csak játék a vasárnapi igazi voksoláshoz képest - dr. Kovács Zoltán (Fidesz-KDNP) a véleményt nyilvánítók 80 százalékának a támogatását nyerte el, Erőss Bulcsú (Jobbik) 15 százalékkal a második, míg Gőgös Zoltán (MSZP) 5 százalékkal a harmadik helyen végzett. Emlékeztetünk mindenkit arra, hogy bár a szavazás sajátos közvéleménykutatás volt, az azonban nem számít reprezentatív mintavételnek, hisz az internet-használók köréből mutat csak egy sajátos állapotot két nappal a választások, az igazi megméretés előtt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!