Családi vasárnap a pápai gyerekekért


2016-06-01 19:48:20  | cikk: Babos Petra  | 


Családi vasárnap a pápai gyerekekért főképe
A tavalyi év sikerein felbuzdulva, idén ismét jótékonysági családi napot szervez a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) pápai szervezete vasárnap délután, június 5-én a Malom-tónál a pápai gyerekek megsegítése céljából – tájékoztatta hírportálunkat dr. Hauber Károly, a KDNP helyi elnöke.
-A tavalyi családi napon a kárpátaljai gyermekeket támogattuk, s befolyt 532.000 Ft-ot Kurmay Sándor, beregszászi katolikus egyházközösség képviselőjének személyesen adtuk át. Így hát a tavalyi rendezvény tapasztalatai arra köteleztek bennünket, hogy folytassuk, hisz a jót nem szabad abbahagyni – hangsúlyozta a helyi elnök.
Mint mondta, céljuk, hogy olyan együttlétet teremtsenek, amelyen jól érzik magukat a kilátogató családok. A program összeállításánál gondoltak a gyerekekre is, őket kézműves foglalkozás is várja majd. Jól érezhetik magukat a szülők is, mert jó társaságban lehetnek, jót beszélgethetnek, miközben kiváló együttesek játszanak.
Dr. Hauber Károly kiemelte, a program célja a pápai gyerekek támogatása.
- Az összegyűlt összeget fele-fele arányban két célra kívánjuk fordítani: A Szent Anna Plébánia segítségével a rászoruló gyerekek az ő általuk kiválasztott üzletben vadonatúj lábbelit kaphatnak. A másik részt a pápai kórház gyermekosztályának kívánjuk adni.
A program részleteiről dr. Gergely Sándor, a rendezvény egyik főszervezője beszélt, aki elmondta, hogy akit csak megkerestek, örömmel vállalta, hogy segít. Idén három zenekar lép fel, a T.M.K. Rock Band, a Tapolcai Fonográf emlékzenekar, és a pápai Főnix együttes, melynek dr. Gergely Sándor maga is tagja.
A rendezvény fővédnöke Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes. A szervezők elmondták, a programot nem politikai rendezvénynek szánják, sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a jótékonysági családi napra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!