Várják a táborozókat


2016-06-01 19:14:12  | cikk: ha  | 


Várják a táborozókat főképe

A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ négy héten át várja nyári táboraiba az általános iskolásokat. Június második felében és augusztus elején kínálnak tartalmas programokat a gyerekeknek két hetes turnusokban, mondta el Müller Orsolya kulturális szervező.

Június 20. és július 1. között két foglalkozást kínál a művelődési központ. A lovastornát a Pápai Lovas Club közreműködésével szervezik. A kurzuson a résztvevők nem nyeregben, hanem egy úgynevezett voltizs hevederben végzik a gyakorlatokat, melyek segítenek elsajátítani a lóval való bánásmód alapjait és a ló hátán való stabil ülést. A lovastorna fejleszti a gyermekek egyensúlyérzékét, valamint megerősít speciális izomcsoportokat is, testre, lélekre egyaránt jó hatással van.

A másik júniusi ajánlat a kreatív kezeké. A kézműves alkotóműhelyben többek közt megismerkedhetnek a tűzzománc készítés, a patchwork és a kézi szövés alapvető fogásaival, de az újrahasznosítás is teret kap a programban. A két hetes kurzusok átjárhatóak, a gyerekek akár hetes váltásban is belekóstolhatnak mindkét tevékenységbe, illetve egy hétre is kérhető a tábor.

A másik két hetes turnus augusztus 1-12-ig várja az általános iskolásokat. Ekkor pónilovaglás és mazsorett szerepel a kínálatban. A júniusi táborokra június 10-ig lehet jelentkezni Müller Orsolyánál a 89/313-905 vagy 20/ 231-1345-ös telefonszámon a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!