Kultúrkáló betűrendben


2016-05-31 16:48:36  | cikk: ha  | 


Kultúrkáló betűrendben főképe

Felszámolja a régi Pártház épületében levő raktárát a Jókai Mór Városi Könyvtár, ezért kiárusítja az ott levő állományt. Az épület pincéjében sok ezer szépirodalmi kötet várja a vásárlókat. A raktárhelyiségeket a'90-es évek elejétől használja a könyvtár, gazdag anyag gyűlt itt össze az esztendők során. A bejárat az udvarról nyílik.

A könyvbarátok számára bőséges kínálatot nyújt a raktár, ráadásul segíti a válogatást, hogy betűrendben vannak a kötetek. Az eladásra kínált könyvek jó állapotúak, persze azért jobb, ha egy alapos portalanítás után kerülnek fel otthon a polcokra, mondta dr. Hermann István igazgató, aki hozzátette, céljuk, hogy a raktározott állomány olvasnivaló lehessen, ne hulladékként végezze, ami a legszomorúbb sors a könyvek számára.

Már van néhány üres polc, nem árt igyekezni

Verseskötetek, regények, sorozatok, útleírások, életrajzok, albumok, gyerekkönyvek - csak ízelítő a gazdag kínálatból. S ami még vonzóbbá teszi a könyvtár ajánlatát, az az ár. Hisz egy ládányi könyvért mindössze ezer forintot kell fizetni, ami igazán kihagyhatatlan ajánlat. Természetesen ha valaki csak egy vagy két kötetet választ, akkor egyedi árat szabnak a jóindulatú könyvtárosok, ez függ a könyv állapotától.

A Jókai Mór Városi Könyvtár könyvvására június 3-ig, péntekig tart. Szerdán és pénteken 8-14 óráig, csütörtökön pedig 12-18 óráig várják a könyvbarátokat a volt Pártház pincéjében levő raktárba.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!