Évzáró Rebel-Lion gálaműsor


2016-05-31 09:12:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Rebel-Lion-Facebook  | 


Évzáró Rebel-Lion gálaműsor főképe
A Rebel- Lion TSE valamint az Allegro Alapfokú Művészeti Iskola moderntánc tanszaka a JMSZK színháztermében rendezte meg ünnepélyes évzáró gálaműsorát. Az esemény kezdete előtt – melyre a Dé-Mol Színjátszó Társulat és az Allegro AMI három zenész növendéke is meghívást kapott - Kocsis Attila elnök azt mondta, nagyon örül, hogy ismét teltház előtt rendezhetik meg a számukra fontos eseményt, melyen a közönség a régi kedvencek mellett új koreográfiákat is láthat.
- A tőlünk már megszokott változatos műsorral készültünk a kedves közönségnek, sok táncstílust vonultatunk fel, a teljesség igénye nélkül lesz jazz, disco, funky, hip-hop, videoklip tánc és rock and roll is. Kicsiktől a szülői tánccsoportig mindenki megmutathatja tudását. A megszokott edzésszámot attól függően, hogy kinek mennyire ment a koreográfia a gálához közeledve növeltük, az elmúlt napok meglehetősen megterhelőek voltak a fellépőknek. Sok koreográfia a gálán szokott debütálni, nincs ez másképp idén sem, kíváncsian várom a nézők, hogy fogadják majd az új számokat.
Kocsis Attilától megtudtuk a közeljövőben vár rájuk még egy verseny, majd nyáron szinte minden hétvégén, Pápán vagy környékén színpadra állnak, a Játékfesztiválon például közel egy órás műsort adnak. Június 21-től június 24-ig egy különleges tábort tartanak Pápán, hat kiváló edzővel, emellett nyáron is várnak csoportjaikba új tagokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!