Itt az idő! - véget ért a Fidesz kampánya


2010-04-09 12:25:29  | cikk: mo  | 


Itt az idő! - véget ért a Fidesz kampánya  főképe
„A számvetésen túl itt az ideje annak is, hogy – a választási eredmények ismerete nélkül – köszönetet mondjunk a pápai és környékbeli polgárok támogatásáért” - jelentette be a ma délelőtti sajtótájékoztatón a Fidesz helyi elnöke, dr. Áldozó Tamás. Úgy fogalmazott, a Fidesz jó szereplése esetén lehetőség nyílik arra, hogy több a Fidesz-KDNP színeiben induló politikus dolgozzon a Parlamentben. Dr. Kovács Zoltánon kívül megemlítette Kontrát Károly, Győrffy Balázs Nemesgörzsöny polgármestere és Szedlák Attila litéri polgármester nevét, aki szintén pápai származású. Felhívta figyelmet arra is, hogy a választópolgárok dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselőjelölt megjelölése mellett ne felejtsék el bejelölni a Fidesz listáját sem.
Dr. Áldozó Tamás elmondta, a közéleti viták hevességét és tartalmát tekintve a mögöttük álló választási kampány igencsak kiugró volt. Hiszen a pápai közéleti szereplők megszólalása eddig mindig abban a mederben folyt, amely a felkészült és intelligens közszereplőtől elvárható. A kampányfőnök úgy fogalmazott, ezúttal van néhány kivétel, de bíznak abban, hogy mindazok, akik elutasítják azt, hogy az országos közéleti szereplés részévé váljon a rasszista, antiszemita hangnem, azok április 11-én elutasítják a Jobbikot is. Dr. Áldozó Tamás kijelentését a Jobbik legutóbb megjelent kiadványára alapozza, amely – a Fidesz helyi elnöke szerint – az említett hangvételen túl rengeteg valótlan állítást is tartalmaz.
- Minden választópolgár kezében ott van a lehetőség, választhat tartalmak, üzenetek és stílusok között. Mi bízunk a pápaik és környékbeliek bölcsességében, bízunk abban, hogy elutasítják a gyűlöletkeltést, a mocskolódást, a rasszizmust és antiszemitizmust. Bölcsek lesznek és az egyszer már bizonyított erőt, a Fideszt és annak jelöltjeit részesítik támogatásban – hangsúlyozta a kampányfőnök.
Dr. Áldozó Tamás a sajtótájékoztatón utalt arra is, hogy az MSZP 8 év alatt tönkretette az országot. Most viszont a választók egy nap alatt tönkretehetik az MSZP- t – fogalmazott a Fidesz helyi elnöke.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!