Építik az expó standjait - Hétvégén Agrárexpo


2016-05-25 20:58:15  | cikk: Babos Petra  | 


Építik az expó standjait - Hétvégén Agrárexpo főképe
Már javában készülnek a szervezők a hétvégi 20. Agrárexpóra. Épülnek a kiállítói standok, áll
a rendezvénysátor, elhelyezték a Gasztrofalu faházait, és megkezdték a termelői állatok karámjának építését is.
A Pápai Agrárexpót idén május 27-29. között rendezi meg a város és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A 20. Pápai Agrárexpo pénteken 10 órakor nyitja meg kapuit. A háromnapos program idén is szántóföldi gépbemutatóval kezdődik pénteken 9 órától a Nagysallói úton, a volt szovjet laktanya mögötti területen.
Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke hírportálunknak elmondta, a regionális mezőgazdasági szakkiállításon és vásáron több mint 110 kiállító mutatja be termékeit, kínálja szolgáltatásait a három nap alatt.
-A Pápai Agrárexpo komoly múltra tekint vissza, látogatottsága stabil, sőt emelkedést is mutat és ez reményt is ad a jövőre. A rendezvény célja a régiós szerepének és szakmaiságának erősítése, valamint nagy hangsúlyt kap a 20 éves jubileum, továbbra is biztosítjuk, hogy az agrárium szereplői találkozzanak üzleti partnereikkel, megvitassák az aktuális kérdéseket, szakmai információkat kapjanak. A kiállítókkal igyekszünk jó kapcsolatot kialakítani, hiszen stabilizálni szeretnénk ezt az igen magas kiállítói számot – hangsúlyozta az elnök, hozzátéve, pénteken 13 órától Portfólió konferenciára várják az érdeklődőket, amelyen a különböző pályázati lehetőségekről, az uniós forrásokról és az agrárinnovációról esik szó.
Győrffy Balázs kiemelte, idén a vadásznapot, a hagyományoktól eltérően szombaton rendezik meg. A hétvégi nagyszabású rendezvényen nemcsak a szakmabeliek találhatják meg a számukra kellemes kikapcsolódást nyújtó programokat. A korábbi évekhez hasonlóan a szervezők idén is számos szórakoztató programmal várják a látogatókat a Városi Sportcsarnokban és környékén.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!