PELC siker a kölyökligában


2016-05-22 16:09:49  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


PELC siker a kölyökligában főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U10-es alakulata remek eredményt ért el a győrszentiváni és gyirmóti Kölyökliga versenysorozat mérkőzésein. Radó Tamás tanítványai az első forduló öt találkozójából négyet is megnyertek, majd a második játéknapon nem találtak legyőzőre, a Győrszentiván elleni döntetlen mellett Balatonfüredet, a Győri Üstököst, Gyirmótot és Mosonmagyaróvárt is két vállra fektették. A csapat edzője azt mondta, megérdemelten szerezték meg az első helyet.
- Gratulálok a srácoknak, jól teljesítettek az idei Kölyökliga mindkét fordulóján, hiszen eredmények összesítése után tíz mérkőzésből nyolc győzelem, egy döntetlen illetve egy vereséggel zártunk, 22 lőtt és mindössze hat kapott góllal, ami azt gondolom, nagyon jó teljesítmény – értékelt a pelc.hu-n Radó Tamás. Sok pozitívumot láttam a mérkőzéseinken, dominálni tudtunk a meccsek nagy részén, ugyanakkor a hiányosságainkra is rávilágított egy-egy ütközet és tudjuk, miben kell még fejlődnünk, hogy jövőre a felsőházban is helyt álljunk. Kiemelkedőt nyújtott mindkét fordulóban Szivós Krisztián illetve Bódai Bálint, valamint a kapusaink Huszár Máté és Hauser Máté, de természetesen a többiek is megtették a magukét, igazi csapatmunka volt. Nagyon jó kis közösség alakult ki, remélem, a jövőben sem változik ez, ugyanis ez viheti előre ezt a csapatot!

A csapat névsora:
Huszár Máté, Hauser Máté, Rozman Adrián, Mórocz Balázs, Szivós Krisztián, Farkas Ábel, Bódai Bálint, Erdősi Milán, Farkas Levente, Nagy Botond, Gajdosi Ármin, Mikóczi Dániel, Vági Zalán,Pátkai Dominik, Ivján Botond, Molnár Marcell, Czere András, Bogdán László, Ruisch Máté.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!