Kötetlen kampányzáró a Fő téren


2010-04-08 21:14:09  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Kötetlen kampányzáró a Fő téren főképe
Még most is zajlik a Jobbik kampányzáró rendezvénye a Fő téren, melyen Gaudi-Nagy Tamást, a Jobbik igazságügy miniszter-jelöltjét látták vendégül. A programon Orbán Imre helyi elnök, kampányfőnök köszöntötte a megjelenteket, majd Erőss Bulcsú foglalta össze az elmúlt időszak eseményeit. Úgy fogalmazott, bizalommal várja a vasárnap estét, hiszen a 15 párttag, a szimpatizánsok és az aktivisták mindent megtettek a sikerért, s bíznak abban, hogy eljön a szebb jövő. Az országgyűlési képviselőjelölt buzdította a megjelenteket az április 11-i választásokon való részvételre, és hozzátette, a parlamenti pártok már bizonyítottak, most lehetőség nyílik arra, hogy a választópolgárok egy új erőre tegyék a voksukat.
A képviselőjelölt beszédét követően Gaudi-Nagy Tamás pártonkívüli politikus lépett a mikrofonhoz, aki kihangsúlyozta, a Jobbik politikusai és szakemberei képesek egy olyan alternatívát nyújtani Magyarország számára, amely az eltelt 20 év nemzetvesztő politikájával határozott szakítást jelent. Az előadó a Jobbik programjának legfontosabb tételeit foglalta össze beszédében.
A versekkel, hazafias dalokkal tarkított kampányzáró rendezvényen a szervezők borral, üdítővel és pogácsával kínálták a szimpatizánsokat, megköszönve mindazt, amit az elmúlt időszakban a pártért és a kampány sikerességéért tettek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!